Zverolekársky vozík s kufríkom Veterinary Animal Care Trolley Smoby pre plyšovú pandu s 8 lekárskymi doplnkami

Popis produktu

Zverolekársky vozík Veterinary Animal Care Trolley od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje perfektný darček pre deti od 3 rokov, ktoré sa rady starajú o zvieratká. Štýlový vozík v zeleno-hnedom vyhotovení je vybavený kufríkom, v ktorom sa nachádza sada 8 doplnkov - stetoskop, injekcia, nožničky, teplomer, náramok, fľaštičky a miska na kŕmenie. Súčasťou vozíka je aj plyšová panda, ktorú si deti môžu prenášať v kufríku - dá sa jednoducho premeniť na prenosný box s dvierkami a praktickými otvormi, cez ktoré panda pozerá von.

Veľké držadlo vo vrchnej časti vozíka je prispôsobené pre detské rúčky, umožňuje jednoduchú manipuláciu. Deti poteší na vozíku aj odkladacia plocha, ktorá im poskytne dostatok úložného priestoru na doplnky, takže ich budú mať hneď poruke. Pri hre si rozvíjajú fantáziu a predstavivosť, jemnú motoriku, napodobňujú dospelých a učia sa, ako sa používajú rôzne zverolekárske pomôcky. Získajú nového plyšového kamaráta, o ktorého sa budú starať a ktorý s nimi vydrží dlhé roky. Vozík sa dá ľahko presúvať vďaka 2 veľkým kolieskam.

Smoby je popredný výrobca kvalitných hračiek s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery31*32*55 cm
Rozmery balenia39*20*60 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbahnedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.