Tabuľa obojstranná na kriedu a magnetky Paint&Learn Chicos s 82 doplnkami

Popis produktu

Tabuľa obojstranná na kriedu a magnetky Paint&Learn z dielne španielskej značky Chicos je obojstranná tabuľa pre deti od 3 rokov. Obojstranná tabuľa na kreslenie a písanie má kovovú konštrukciu a deti očarí na prvý pohľad. Tabuľa Paint&Learn Chicos má nielen praktický úložný priestor, ale aj 82 doplnkov, ktoré prebudia detskú fantáziu a kreativitu. Tabuľa Paint&Learn je magnetická a jej súčasťou sú magnetické čísla a písmená, pastelky, fixky, kriedy a dokonca aj vodové farby a štetce.

Množstvo pomôcok na písanie a maľovanie deti využijú z oboch strán tabule. Magnetickú stranu deti využijú na učenie sa počítania, spoznávanie abecedy a kreslenie fixkami. Kriedová časť tabule im bude slúžiť na písanie a kreslenie kriedami a vďaka praktickým klipom si na túto stranu môžu pripevniť papier a naplno využiť vodové farby a štetce. Obojstranná tabuľa Paint&Learn od Chicos dá deťom nekonečný priestor na rozvoj umeleckého talentu, fantázie a kreativity. Tabuľa je výškovo nastaviteľná a dá sa ľahko zložiť a uskladniť. Rozmery tabule sú 60*63*120 cm.

Španielska značka Chicos pôsobí na trhu už od roku 1972 a deťom prináša krásne hračky už viac než 50 rokov. Vydajte sa aj vy so svojimi deťmi do vesmíru hier a objavte krásne hračky Chicos vyrobené v Španielsku. Produkty tejto obľúbenej španielskej značky spĺňajú prísne kritériá a normy Európskej únie.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodŠpanielsko
Rozmery60*63*120 cm
Výškovo nastaviteľnéÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.