Súprava oblečenia English Student Dressing Room Girls Corolle pre 28 cm bábiku 8 doplnkov od 4 rokov

Popis produktu

Bábiky Corolle Girls sa vedia obliekať a poznajú najnovšie módne trendy zo všetkých svetových metropol módy. Dôkazom je aj súprava oblečenia English Student pre bábiky z kolekcie Corolle Girls, ktorá premení hru s bábikou na ten najkrajší zážitok. Celý outfit pre 28 cm bábiku Corolle Girls pozostáva z 8 doplnkov, ktoré sa perfektne dopĺňajú a z bábiky vyčarujú oslňujúcu trendsetterku a zároveň tú najštýlovejšiu študentku.

Károvaná sukňa s bielou košeľou vyčaruje z bábiky Corolle Girls štýlovú (a takisto múdru) študentku. Módnymi doplnkami tohto outfitu pre bábiku Corolle Girls sú čižmy, teplé štucne na nohy, slnečné okuliare, školská taška, náušnice v tvare srdiečok a smartfón.

Nadčasová súprava oblečenia English Student prinesie deťom množstvo nových zážitkov a krásnych spomienok. S nádherným oblečením Corolle Girls môžu deti svoju bábiku prezliekať kedykoľvek sa im zachce. Dokonale prepracované detaily tohto oblečenia a prvotriedne materiály spestria každú hru s bábikou, ktorá rozvíja detskú fantáziu, ale aj komunikačné schopnosti a hmatovú citlivosť.

Hra na profesie je v ranom detskom veku veľmi dôležitá, pretože deti okrem iného spoznávajú vlastné emócie a preberajú zodpovednosť za svoje činy. Oblečenie Corolle perte ručne pri maximálne 40°C iba s použitím jemného tekutého mydla.

Obľúbená francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. V bábikách Corolle sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily.

Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete so štýlovými doplnkami.

Vlastnosti

  • oblečenie pre bábiku Corolle Girls
  • 8 doplnkov
  • pre bábiku s veľkosťou 28 cm
  • od 4 rokov
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.