Stavebnica vesmírne autíčko 3v1 Space Rover Discovery Set Smoby 50 dielikov so skrutkovačom a figúrka astronauta s pohyblivými končatinami

Popis produktu

Stavebnica vesmírne autíčko 3v1 Space Rover Discovery Set z dielne francúzskych dizajnérov Smoby prinesie chlapcom od 3 rokov skvelé zážitky pri hre na vesmírnych prieskumníkov. Špičková stavebnica obsahuje 50-dielnu súpravu, v ktorej nájdu všetky potrebné dieliky pre poskladanie vesmírneho autíčka Space Rover. Tešiť sa môžu aj na figúrku astronauta s pohyblivými končatinami, ktorý má ruku prispôsobenú do tvaru skrutkovača, vďaka čomu ho deti zapoja do zostavovania autíčka. Po poskladaní autíčka môžu deti posadiť figúrku do priehľadnej otvárateľnej kabíny a vydať sa na objavovať povrch neznámych planét.

Malí bádatelia si môžu autíčko s celkovou dĺžkou 25 cm poskladať v 3 rôznych variantoch, prispôsobia si ho svojim potrebám. Pri montáži majú k dispozícii aj samostatný skrutkovač, ktorý im uľahčí prácu s jednotlivými dielikmi. Vesmírna stavebnica je vyrobená z pevných a odolných plastov so zaoblenými hranami, originálny dizajn terénneho autíčka do vesmíru očarí chlapcov na prvý pohľad. Pri skladaní sa výborne zabavia, trénujú si jemnú motoriku, logické myslenie a konštruktérske schopnosti. Taktiež si rozvíjajú fantáziu a kreativitu, stavajú si autíčko podľa svojich predstáv a po poskladaní sa s ním zahrajú alebo si ho môžu vystaviť na poličku. 

Francúzska značka Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s originálnym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť, inšpirujú ich a umožňujú prežívať dobrodružstvá vo svojej vlastnej fantázii. Spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá, sú zárukou skvelých zážitkov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery25*13*16,5 cm
Rozmery balenia28*8*25 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbaoranžová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.