Veľkoformátové obrázky na vyfarbovanie Peppa Pig Kid Colouring Smoby 10 kusov kompatibilné so stolom Kid Creative Table 51*51 cm od 24 mes

Popis produktu

Veľkoformátové obrázky na vyfarbovanie Kid Colouring od francúzskeho výrobcu Smoby predstavujú vynikajúci darček pre všetky kreatívne deti od 2 rokov. Chlapci a dievčatá sa môžu tešiť na sadu 10 papierov s veselým motívom prasiatka Peppa Pig, ktoré si budú vyfarbovať vo svojom voľnom čase. Papiere na vyfarbovanie s rozmermi 51*51 cm zabavia deti na dlhý čas, sú kompatibilné s kreatívnym stolíkom Kid Creative Table, dajú sa k nemu ľahko pripevniť. Vďaka väčšej veľkosti papierov môžu pri vyfarbovaní 1 obrázka spolupracovať naraz aj viaceré deti.

Obrázky na vyfarbovanie umožnia deťom naplno rozvíjať svoju fantáziu a predstavivosť, učia sa rozlišovať a správne určovať farby. Rozhodujú o tom, ako bude vyzerať finálny obrázok, cvičia si koordináciu ruka-oko, pri vyfarbovaní sa snažia neprekračovať vymedzenú líniu. Zlepšujú si jemnú motoriku a učia sa správne držať kresliace potreby. Kreatívne vyfarbovanie obrázkov umožní deťom relaxovať a zároveň sa sústredia na detaily. Obrázky s animovanými motívmi prinášajú deťom možnosť vyfarbiť si ich obľúbených hrdinov z rozprávok a seriálov.

Špičkový francúzsky výrobca Smoby  prináša deťom kvalitné plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Hračky Smoby predstavujú tú najlepšiu voľbu pre každé dieťa.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 24 mesiacov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery51*51*0,1 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.