Kúpeľňa pre bábiky s funkčnou sprchou Shower Baby Nurse Smoby s odnímateľnou sprchovou hlavicou županom a náučnou brožúrkou

Popis produktu

Kúpeľňa pre bábiky Shower z kolekcie Baby Nurse od francúzskeho výrobcu Smoby očarí všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Nádherná kúpeľňa so sprchovým kútom je vyhotovená v jemných pastelových farbách, ozdobí každú detskú izbičku. Deti poteší funkčná sprcha s tečúcou vodou, ktorá sa spustí stláčaním mechanického tlačidla vo vrchnej časti kúpeľne, pričom sa čerpá pumpičkou z nádržky. Dievčatká tak získajú realistické zážitky pri sprchovaní svojej obľúbenej bábiky a výborne sa pritom zabávajú. Pri hre s kúpeľnou majú k dispozícii aj odnímateľnú sprchovú hlavicu, tekuté mydlo, osušku pre bábiku a informačnú brožúrku s obrázkami.

Sprchový kút je vhodný pre bábiku s maximálnou veľkosťou 42 cm, ktorá sa dá pri sprchovaní pripevniť k držiaku na stene (bábika nie je súčasťou balenia). Kúpeľňa so sprchou umožní deťom naplno sa ponoriť do hry pri starostlivosti o bábiku. Dievčatá si pri hre na mamičky rozvíjajú jemnú motoriku, trénujú si jazykové zručnosti, získavajú pocit zodpovednosti a približujú sa svetu dospelých. Originálny sprchový kút je nenáročný na priestor, jeho rozmery sú sú 31*30*46,5 cm, dá sa ľahko prenášať a uskladniť.

Francúzsky Smoby je popredný výrobca hračiek, ktoré sa vyznačujú osobitým vzhľadom a všestranne rozvíjajú vaše deti. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na hračkách Smoby rozvíjajú v deťoch kreativitu a individualitu, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou francúzskej kvality a originálneho vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery31*30*47 cm
Rozmery balenia31*12*52 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbakrémová
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.