Kuchynka v kufríku Peppa Pig Smoby 17 doplnkov modrá

Popis produktu

Hľadáte, ktoré detské kuchynky najviac potešia vaše malé deti? Detská kuchynka v kufríku Peppa Pig Smoby je krásny darček pre všetky deti od 3 rokov. Kuchynka pre deti v kufríku je vyrobená z kvalitných a odolných plastov v peknom modrom vyhotovení s motívom populárnej animovanej postavičky Peppa Pig, ktoré poznajú deti po celom svete. Detská kuchynka v kufríku obsahuje sadu 17 doplnkov: 2 šálky, 2 poháriky, 2 tanieriky, príbory, tácku na prípravu obeda, panvicu s vyklápacou funkciou a rekvizitami potravín.

Celý set sa dá ľahko poskladať do kufríka, ktorý si dieťa môže so sebou vziať, kamkoľvek pôjde. Táto prenosná detská kuchynka v kufríku je výborným spôsobom, ako sa môže zabaviť každé dieťa, ktoré rado varí a pohostí svojich kamarátov či súrodencov. Detská hračka u detí rozvíja jemnú motoriku a celkové pohybové zručnosti. Deti sa učia, ako správne podávať jedlo, otáčať palacinky s pomocou vyklápacej funkcie a chystať si obedové menu na priložený ponukový lístok s motívom Peppa Pig. Detská kuchynka je vhodná pre hru viacerých detí, u ktorých rozvíja komunikačné schopnosti, kreativitu a tvorivosť. Celkové rozmery detskej kuchynky v kufríku sú 26*11*24 cm.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca detských hračiek. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek Smoby je prísne kontrolovaný. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá. Smoby je zárukou francúzskej kvality a originálneho dizajnu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery26*11*24 cm
Rozmery balenia26*11*24 cm
Hmotnosť0,7 kg
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.