Kozmetický stolík so stoličkou Gabby Smoby s 10 skrášľujúcimi doplnkami

Popis produktu

Kozmetický stolík Dressing Table od francúzskeho výrobcu Smoby predstavuje skvelý darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov. Originálny ružovo-modrý stolík so zrkadlom v tvare srdca a stoličkou zdobí animovaný motív televíznej série Gabby´s Dollhouse, ktorý očarí deti na prvý pohľad. Súčasťou kozmetického stolíka je aj súprava 10 kozmetických doplnkov, medzi ktorými je kefa na vlasy, náramok, prstienky, sponky, parfumy a krabičky s obrázkami mačičiek. Dievčatká sa naplno zahrajú na povolanie kaderníčok a naučia sa, ako správne používať jednotlivé doplnky.

Všetky plastové diely na kozmetickom stolíku sú vyrobené so zaoblenými hranami s ohľadom na bezpečnosť dieťaťa. Po bokoch zrkadla sa nachádzajú ozdobné stromčeky s poličkami na uloženie doplnkov. Zrkadlo je vyrobené z bezpečných materiálov, dievčatká si budú môcť dosýta obzerať svoj odraz. Naučia sa starať o svoje vlásky a s kamarátkami sa zahrajú hru na povolanie kaderníčok, čím sa približujú svetu dospelých a rozvíjajú si komunikačné schopnosti. Taktiež si zlepšujú jemnú motoriku a získavajú cit pre estetiku.

Francúzsky Smoby už dlhé roky prináša deťom kvalitné hračky s originálnym dizajnom. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby podnecujú a rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu. Proces výroby hračiek Smoby je kontrolovaný, hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.