Hojdačka dinosaurus Sammy Dino Rocker Seesaw BIG zelená obojstranná od 12 mes

Popis produktu

Obojstranná hojdačka Sammy Dino Rocker od nemeckého výrobcu BIG poteší všetkých chlapcov a dievčatá už od 12 mesiacov. Je vyhotovená v krásnej zelenej farbe, ktorá nevybledne ani po rokoch používania vďaka anti UV filtru. Obojstranná hojdačka je vyrobená v tvare dinosaura a deťom ponúkne až 3 miesta na sedenie, pričom jedno dieťa môže sedieť presne v strede hojdačky. Ergonomické sedadlá sú tvarované tak, aby dieťa sedelo pohodlne a neunavilo sa ani po dlhom hojdaní.

Hojdačka Dinosaurus je vyrobená z prvotriedneho plastového materiálu, ktorý vyniká vysokou pevnosťou a odolnosťou. Stabilná konštrukcia hojdačky, spolu s kvalitnými držadlami zaručí deťom pri hojdaní bezpečnosť. Vďaka oblým hranám je vhodná aj pre menšie deti. Rozmery hojdačky sú 120*34*47 cm. Obojstranná hojdačka je veľmi skladná, dá sa ľahko premiestniť na miesto, kde sa deti chcú hojdať a jej nosnosť je 50 kg.

Nemecký výrobca BIG produkuje kvalitné hračky pre deti rôznych vekových kategórií. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov. Odrážadlo pre deti je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 12 mesiacov
PôvodNemecko
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbazelená
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.