Garáž s motorizovaným výťahom 6 poschodová Super Chase Center Majorette so zvukom a svetlom elektronický vláčik so 4 autíčkami od 5 rokov

Popis produktu

Garáž so 6 poschodiami Super Chase Center od francúzskeho výrobcu Majorette predstavuje skvelý darček pre všetky deti a najmä chlapcov od 5 rokov. Stavebnica so 6 poschodiami je vybavená motorizovaným výťahom pre autíčka, ktoré majú k dispozícii až 56 parkovacích miest v nadzemnej garáži, odkiaľ dokážu zísť na zem po spúšťacích rampách. Realistický zážitok pri hre s mestskou garážou a policajnou stanicou umocňujú aj realistické zvukové a svetelné efekty. Spolu s garážou majú deti k dispozícii aj 4 modely  športových a policajných autíčok. Kombinácia  autíčok umožní deťom naplno využívať svoju fantáziu a predstavivosť pri hre na pretekárov a policajtov.

Chlapci aj dievčatá sa zabavia aj s elektronickým vláčikom v modrom vyhotovení, ktorý jazdí po okruhu na najnižšej úrovni garáže. Prepracovaný systém herných zón umožní deťom plnohodnotne využívať všetky časti stavebnice, poteší ich spúšťacia rampa, policajná stanica s väzením, veža so špirálovou dráhou, bilboardy a množstvo dopravných značiek. Nadčasová garáž je vyhotovená v pestrých farbách, v detskej izbe vytvorí veselú a radostnú atmosféru. Dieťa každý deň objavuje nové herné možnosti, do hry sa zapoja aj ich kamaráti a súrodenci. Garáž si môžu kedykoľvek doplniť aj o ďalšie skvelé autíčka, takže sa s ňou zabavia na celé roky. Rozmery stavebnice sú 112*84*70 cm.

Deti si pri stavbe garáže naplno vyskúšajú svoje konštruktérske schopnosti. S komplexnou stavebnicou si rozvíjajú technickú predstavivosť, priestorové videnie a logické myslenie. Francúzsky výrobca Majorette sa už dlhé roky špecializuje na výrobu prvotriednych autíčok a stavebníc, ktoré si obľúbili deti a zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 5 rokov
PôvodFrancúzsko
Rozmery112*70*84 cm
Rozmery balenia69*20*57 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Hmotnosť7,2 kg
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.