Garáž s domom Dominic Toretto Fast & Furious Nano scene Jada 13 dielov s piknikovým posedením a 2 kovové autíčka od 8 rokov

Popis produktu

Garáž s domom Nano Scene Jada predstavuje skvelý darček pre všetkých fanúšikov filmovej série Fast & Furious, poteší aj deti od 8 rokov. Oficiálne licencovaný domček Doma Torreta s príjazdovou cestou, dvorom a garážou s posuvnými dverami predstavuje realistickú repliku z filmových scén. Deti sa môžu tešiť aj na 2 modely autíčok s kovovou karosériou - Dodge Charger a Toyota Supra, ktoré sú vybavené gumenými kolieskami s voľnobehom. Súčasťou domčeka je aj miniatúrny piknikový stolík, stoličky a gril, ktoré oživia spomienky na film. Precízne vypracované detaily a originálny vzhľad domčeka s garážou prinesú chlapcom skvelé zážitky pri hre na pretekárov.

Rozmery pozemku s domom a garážou sú 14*20*20 cm, modely autíčok majú dĺžku 4 cm. Štýlová dioráma z filmu Rýchlo a zbesilo je vyrobená z prvotriednych plastov, vydrží vo vašej rodine dlhé roky. Predstavuje vynikajúcu voľbu pre malých aj veľkých zberateľov. Pri hre s autíčkami Jada si deti rozvíjajú jemnú motoriku, fantáziu a technickú predstavivosť. Nadčasová sada s domom a garážou Dominica Torreta nadchne deti, ktoré hravým spôsobom objavujú filmových hrdinov a rýchle autá.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
Rozmery14*20*20 cm
Celková výška14 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.