Chodiaca ruka na diaľkové ovládanie RC Wednesday Thing Jada s USB nabíjaním od 8 rokov

Popis produktu

Chodiaca ruka na diaľkové ovládanie Thing predstavuje vynikajúci darček pre všetkých fanúšikov strašidelného seriálu Wednesday a deti od 8 rokov. Strašidelná ruka "Vec", známa z rodiny Addamsovcov pôsobí realisticky, diaľkový ovládač v tvare netopiera umožňuje ovládať jej pohyb smerom dopredu a dokáže sa otáčať do strán. Ovládač funguje na klasickej 2-kanálovej frekvencii 2,4 GHz, jeho súčasťou aj 2 batérie typu AAA. Štýlová chodiaca ruka sa nabíja cez USB pripojenie, je vyrobená v životnej veľkosti v realistických farbách.

Oficiálne licencovaná hračka Wednesday poteší nielen zberateľov, ale aj deti, ktoré sa s ňou vynikajúco zabavia počas sviatku Halloween a dlhých zimných večerov. Chodiaca ruka Wednesday predstavuje aj dekoráciu do domácnosti, je stelesnením rodiny Addamsovcov. Celková výška ruky je približne 16 cm, deti si pri ovládaní hračky trénujú svoju šikovnosť a presnosť pri riadení. Trénujú si jemnú motoriku, priestorovú predstavivosť a učia sa správne odhadovať vzdialenosti. Chodiaca RC Ruka Thing pomáha rozvíjať aj detskú predstavivosť a fantáziu.

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji hračiek spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 8 rokov
NoteBatteries: Vehicle (Li-battery 7.4 V/360MAH) Remote control (2xAAA)
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.