- 1 fileta z morského vlka
- 1 fenikel
- ¼ cibule
- ½ citróna
- 1 paradajka
- štipka korenia štyroch farieb
- olivový olej
Fenikel zbavte vrchných listov, opláchnite ho a nakrájajte na tenké plátky. Tie vložte do parného variča Beaba, dolejte vodu po úroveň 3 a uvarte. V menšom hrnci nechajte zovrieť vodu a do vriacej vody vložte asi na 30 sekúnd celú paradajku. Potom ju okamžite preložte do misky so studenou vodou a odstráňte šupku a nakrájajte ju na malé kocky.
Rúru predhrejte na 200° a pokračujte v príprave. Citrón nakrájajte na plátky, cibuľu ošúpte, nakrájajte a zľahka opečte na olivovom oleji. Uvarený fenikel sceďte a pridajte na panvicu k cibuľke. Osoľte, okoreňte a opekajte ešte asi 2 minúty. Stiahnite z plameňa a pridajte nakrájanú rajčinu a citrón.
Na papier na pečenie položte filetu z morského vlka, osoľte, okoreňte, zakryte zeleninovou zmesou a ochuťte korením štyroch chutí. Papier na pečenie uzatvorte ako cukrík, konce zviažte kuchynskou niťou a pečte vo vyhriatej rúre asi 20 minút.