Batoh Ergomaxx od Jeune Premier: Prečo je najlepší spomedzi batohov pre deti?

4 min
13. aug'24

Vybrať školský batoh nie je vôbec jednoduché, najmä ak to robíte po prvýkrát. Je najlepší ten najdrahší? Alebo stačí aj lacná verzia, ktorú o rok vymeníte za novší kúsok? A čo zdedený batoh po staršom súrodencovi? S belgickou značkou Jeune Premier už viac nemusíte tápať. Najlepší spomedzi batohov je totiž jednoznačne batoh Ergomaxx.

Deti často ťahajú do školy a zo školy neuveriteľné množstvo učebníc a najrôznejších školských pomôcok, čím príliš zaťažujú plecia. Tašky mnohých detí sa pod celou tou váhou približujú k zemi a tam ťahajú aj usilovných žiakov a žiačky. Presne na to v Jeune Premier mysleli, keď navrhovali ten najlepší školský batoh všetkých čias.

Batoh Ergomaxx od Jeune Premier má všetky funkcie, ktoré znižujú zaťaženie chrbta vašej dcéry alebo syna a prispievajú k dokonalému držaniu tela a vzpriamenej polohe chrbta. Dômyselný systém batoha Ergomaxx presúva 50% hmotnosti batohu z ramien na panvu, takže deti už viac váha batoha nebude ťahať ani dozadu, ani ich nútiť chodiť v predklone. Ergomaxx nemá prezývku Rolls-Royce medzi školskými taškami a batohmi nadarmo.

Batoh Jeune Premier pre školákov

Pri kúpe batohu teda myslite na dobrý strih a vždy uprednostnite komfort pri nosení pred cenou. Lacné, „podradné“ školské tašky a batohy sa často vyznačujú nedostatočnou oporou. Môžu im chýbať nastaviteľné popruhy, pevnosť a dostatočné polstrovanie, čo spôsobuje, že zbytočne zaťažujú chrbát a spôsobujú nesprávne držanie tela, čo môže v neskoršom veku viesť k problémom s chrbticou.

Batoh Ergomaxx od Jeune Premier spĺňa všetko, čo má kvalitný školský batoh spĺňať a vďaka tomu ho môžu nosiť už deti prvých ročníkov:

  • Nastaviteľný, polstrovaný chrbtový panel z priedušného materiálu uľahčuje prispôsobenie batohu výške vášho dieťaťa. Ergomaxx rastie s vašou dcérou alebo synom od výšky 100 až do 150 cm, čo umožňuje dlhodobé používanie školskej tašky. Polstrovaný dizajn z priedušného materiálu zaisťuje prvotriedne pohodlie pri nosení.
  • Pevný hrudný popruh stabilizuje batoh a zmierňuje tlak na ramenné kĺby.
  • Chrbtové popruhy zaisťujú, že batoh zostane na svojom mieste a dieťa ho bude nosiť vysoko na chrbte, čo umožní vášmu dieťaťu zachovať si prirodzené držanie tela.
  • Bedrový pás presúva 50% hmotnosti batohu z ramien na panvu, čím zaisťuje dokonalé držanie tela a rovný chrbát.

Benefity batohu Ergomaxx

  • Reflexné prvky na viacerých miestach batoha zaisťujú optimálnu viditeľnosť v premávke aj v zlom počasí či tme.
  • Magnetický zámok sa otvorí jedným jednoduchým pohybom, čo ešte viac uľahčuje používanie batoha.
  • Vonkajšie vrecko na fľašu s vodou s otvormi zabraňuje zatekaniu vody do batohu.
  • Kovové zipsy namiesto plastových predlžujú životnosť tašky a umožňujú jej dlhšie používanie.
  • Povrch tašky odolný voči vode a nečistotám takisto predlžuje životnosť tašky a zachová ju peknú oveľa dlhšie.

Benefity batohu Ergomaxx Jeune Premier

Revolučný batoh Ergomaxx z dielne belgickej značky Jeune Premier odporúča aj holandská ergoterapeutka Kim Brouns pracujúca v rehabilitačnom stredisku. Práve pri vykonávaní svojej profesie vidí Kim veľmi často deti s ťažko naloženými školskými taškami, ktoré sú príliš veľké a spôsobujú už v školskom veku bolesti ramien, chrbta a krku. Batoh Ergomaxx je podľa nej skvelou voľbou, a to z viacerých dôvodov: “Okrem ergonomického dizajnu, ktorý zaisťuje dobrú oporu chrbta, je batoh trendy a už mu fandia všetky deti v našom rehabilitačnom centre!”

Aj naši Mackovia potvrdzujú, že batohy Ergomaxx sú nielen štýlové, ale aj praktické, priestranné a pri nosení ich nikde neťahajú a nezarezávajú sa. Keby Oli, Mila a Bruno mohli, okamžite by sa vrátili do školy a na plecia by si zavesili práve model batohu Ergomaxx. Objavte s nami všetky krásne, hravé dizajny školského batohu Ergomaxx a vyberte pre svojho školáka či školáčku ten naj!

Objavte batohy Ergomaxx