Bio obchod s espresso kávovarom Coffee House Smoby s pokladňou a skener so svetlom a zvukom 63 doplnkov

Popis produktu

Bio obchod s espresso kávovarom Coffee House od francúzskeho výrobcu Smoby je špičková hračka, s ktorou sa zabavia chlapci aj dievčatá od 3 rokov. Obchod pre deti je replikou skutočného obchodu a ponúka množstvo herných príležitostí. Zabudovaná pokladňa s otvárateľnou kasou s bankovkami a mincami zaručene pobaví malých obchodníkov a espresso kávovar s rozličnými náplňami pripraví malým zákazníkom chutnú kávu. Cenu nákupu si zákazník môže skontrolovať na nákupnej kartičke, ktorá slúži ako pokladničný blok, ktorý vychádza po zaplatení z platobného terminálu.

Úhradu za nákup môžu zákazníci zrealizovať aj pomocou platobnej karty cez terminál. Obchodík pre deti je vybavený aj mikrofónom či elektronickým skenerom, ktorý vydáva charakteristické zvuky a svieti. Bio obchod pre deti je vybavená praktickými hodinami, ktoré sú umiestnené nad kávovarom a vedľa hodín je oznam otvorené alebo zatvorené (v angličtine a francúzštine), ktorý dieťa mení podľa otváracích hodín. Coffee House však neponúka na predaj len kávu, ale množstvo ďalších pochúťok, z ktorých si môžu malí zákazníci smelo vyberať. Detský obchod ponúka deťom sadu 63 doplnkov a medzi nimi nájdu rôzne krabičky s motívom cereálií, koláčikov, sušienok, cukríkov, mlieka, rôzne druhy ovocia, pekárenských výrobkov a koláčikov.

Súčasťou obchodíka sú aj tanieriky s príbormi, šálky, bankovky, mince, kreditná karta, tácka na raňajky a ďalšie skvelé doplnky. Celý sortiment si obchodníci môžu vystaviť a uložiť do regálov, na ktorých sú čiarové kódy spolu s cenou. Ovocie, zelenina, ale tiež pečivo a koláčiky sú pekne umiestnené v prednej časti obchodíka. Výška detského obchodu je 90 cm a celkové rozmery hračky sú 60*60*90 cm. Na obchodíku sú znázornené originálne obrázky, nápisy a taktiež otváracie hodiny.

Kaviareň s pokladňou pre deti je zábavná realistická hračka, ktorá prispieva aj k rozvoju detí. Manipuláciou s drobnými doplnkami sa rozvíja jemná motorika a pohybové zručnosti detí. Je to ideálna hračka pre deti, ktoré rady vymýšľajú rôzne príbehy a hrajú sa na dospelých. Pri hre s kamarátmi a súrodencami si zlepšujú aj komunikačné schopnosti, učia sa rýchlejšie vytvárať sociálne väzby a rozvíjajú si svoju kreativitu a schopnosť improvizácie. Pri hre na obchodníkov a zákazníkov sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a sebavedomie.

Smoby už dlhé roky prináša deťom špičkové hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Rozmery60*60*90 cm
Celková výška90 cm
Rozmery balenia50*20*66 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Balenie v kartóne A/NÁno
Farbašedá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.