Bábika Melody Music Studio Set Girls Corolle s dlhými hnedými vlasmi 28 cm 4 doplnky od 4 rokov

Popis produktu

Zoznámte sa s Melody a vychutnajte si najlepší rockový koncert vášho života. Očarujúca bábika Melody z rodiny bábik Corolle Girls si bude s vašimi deťmi perfektne rozumieť už od prvého momentu. Melody je na rozdiel od svojich sestier Valentine, Zoé a Luny obrovská milovníčka hudby, ktorú počúva naozaj vždy a všade a svedčí o tom aj jej melodické meno.

Na ulici ju stretnete vždy v štýlovom rockovom outfite, ktorý je jej poznávacím znamením. Prekrásna brunetka Melody je oblečená v ružovej sukni, bielom tričku a bunde so vzorom nôt. Melody má naozaj štýl, čo podčiarkujú biele čižmy a náušnice, ale aj ružový melír vo vlasoch.

Oslňujúca bábika Melody Corolle Girls má realistické telo tínedžerky, je vysoká 28 cm a dokáže stáť i sedieť bez pomoci. Dlhé hnedé vlasy a prenikavé modré oči bábiky Melody nie sú to jediné, čo zapôsobí na všetky deti od 4 rokov.

Bábika Corolle Girls si so sebou prinesie 4 doplnky, medzi ktorými nechýba gitara, rádio, tenisky a čiapka. Svoj vášnivý vzťah k hudbe prenesie bábika Melody aj na vaše deti. Samozrejmosťou pri bábikách Corolle je prvotriedny materiál, ktorý je veľmi príjemný na dotyk aj pohladenie a deťom prinesie ničím nerušenú hru.

Obľúbená francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. V bábikách Corolle sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily.

Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku na svete so štýlovými doplnkami.

Vlastnosti

  • jedinečná bábika Corolle Girls
  • hnedé vlasy s melírom
  • 4 doplnky
  • pre deti od 4 rokov
  • veľkosť 28 cm
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Doprava 79

Technické parametre

VekOd 4 rokov
PôvodVyrobené vo Francúzsku
Celková výška28 cm
Balenie v kartóne A/NÁno
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.