Autobus MAN Lion´s City 10 E Bus Majorette so zvukom a svetlom s gumenými kolieskami a otvárateľné dvere dĺžka 22,5 cm

Popis produktu

Autobus MAN Lion´s City 10 E od francúzskej značky Majorette predstavuje skvelý darček pre deti od 3 rokov. Licencovaný model autobusu značky MAN s precízne vypracovanými detailmi v modrom vyhotovení zaujme najmä chlapcov. Kovová kabína v kombinácii s gumenými kolieskami a otvárateľnými dverami pôsobí realisticky, dieťa sa s autíčkom zabaví na dlhé hodiny. Autobus dokáže vydávať zvuky a svietiť, chlapci získajú krásne zážitky pri hre na povolanie autobusárov.

Celková dĺžka autíčka je 22,5 cm. S autobusom sa deti zabavia na dlhé roky, môžu sa s ním hrať samostatne alebo si ho pridajú k stavebniciam a dráham Majorette. Predstavuje vynikajúcu voľbu aj pre malých a veľkých zberateľov, ktorí sa venujú zbieraniu automobilových značiek. Deti si pri hre s autíčkom rozvíjajú technickú predstavivosť, fantáziu a jemnú motoriku. Realistický vzhľad modelov Majorette a ich precízne vypracované detaily sú zárukou vysokej kvality a špičkového európskeho dizajnu.

Francúzska značka Majorette už dlhé roky prináša deťom prvotriedne autíčka a stavebnice, ktoré si obľúbili aj zberatelia na celom svete. Je partnerom veľkých automobilových značiek, takže deťom prináša licencované produkty vozidiel najvyššej kvality. Hračky Majorette sa vyznačujú originálnym francúzskym dizajnom, vysokou odolnosťou a vydržia vo vašej rodine dlhé roky. Široký sortiment produktov je zameraný nielen na funkčné hračky, ale takisto aj na zberateľské kúsky, medzi ktorými si vyberie každý nadšenec do automobilov.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodFrancúzsko
Celková dĺžka22,5 cm
Na batériuÁno
ElektronickéÁno
SvetloÁno
ZvukovéÁno
Farbamodrá
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.