Futbalová aréna Panna field round Exit Toys okrúhla oceľová priemer 488 cm

Popis produktu

Futbalová aréna Panna field round od holandskej značky Exit Toys je vynikajúci darček pre všetkých športových nadšencov už od 3 rokov. Vďaka okrúhlej futbalovej aréne si môžete kdekoľvek zahrať futbal so svojimi kamarátmi a vyskúšať si futbalové triky. Futbalovú arénu dokážete rýchlo poskladať vďaka praktickému upevňovaciemu systému v priebehu krátkej chvíle. Jednotlivé diely arény sa jednoducho zasúvajú do seba, takže nemusíte nič skrutkovať.

Futbalová aréna pozostáva z 2 bránok s pevnými sieťami a galvanizovaného oceľového rámu s čiernou farbou nanášanou práškovaním, vďaka čomu výborne odoláva nepriaznivým poveternostným podmienkam a korózii. Zachová si svoj krásny vzhľad aj po dlhom čase, rám je z vnútornej časti vybavený pevnými plastovými krytmi. Futbalová aréna sa dá použiť na tvrdom aj mäkkom povrchu. Aréna Panna je vhodná nielen do záhrady, ale aj na školské ihriská a uplatnenie nájde aj vo futbalových kluboch pri pravidelných tréningoch.

Priemer arény je až 488 cm, takže si v nej precvičíte všetky futbalové triky a zasúťažíte si so svojimi kamarátmi a súrodencami, kto dokáže lepšie ovládať loptu a dať viac gólov. Holandská značka Exit Toys už dlhé roky prináša deťom aj dospelým prvotriedne outdoor hračky. Produkty Exit Toys spĺňajú aj tie najprísnejšie kritéria kvality a normy Európskej únie, sú držiteľmi certifikácií TÜV, CE, EN71. Futbalová aréna sa vyznačuje pravým holandským štýlom, umožní chlapcom a dievčatám zdravo športovať na čerstvom vzduchu.


Tento tovar nie je možné z hygienických dôvodov vrátiť, pokiaľ bol vybratý z ochranného obalu.

Doprava 79

Technické parametre

VekOd 3 rokov
PôvodVyrobené v Holandsku
Celková výška40 cm
Hmotnosť86 kg
Priemer488 cm
Set produktovNie
loader  Načítavam sety...

Hodnotenia

loader  Načítavam hodnotenia...
 Nenašli ste všetky informácie k produktu? Kontaktujte nás.